3 Viles

3 Viles és una revista que s’edita mensualment des de fa més de 23 anys i que s’ha consolidat com la publicació líder de la zona compresa pels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt.

Es tracta d’una revista gratuïta que es nodreix d’informació local, articles d’interès general i de l’oferta associativa, cultural i comercial de les tres viles maresmenques. La seva tirada mensual és de 7.500 exemplars, està impresa en color i s’edita en paper estucat de 115 grams, oferint una molt bona imatge i bons acabats. Compta amb una edició en format PDF que es pot consultar a Internet des de la seva pàgina web www.3viles.cat I la guia3viles.com , directori d'empreses i comerços de les 3 poblacions.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x