Diari digital i portal de serveis

El portal capgros.com és actualment el líder en informació a Mataró i el Maresme. Des de la seva renovació a mitjan de 2016, la web ha crescut fins a ser el mitjà més consultat tant en usuaris únics com en pàgines vistes des de 2017 fins a l'actualitat. Una mitjana de 55.000 usuaris mensuals en els darrers tres anys i 142.000 pàgines al mes de mitja des de 2017 consoliden capgros.com en el líder indiscutible al territori.

El digital va néixer l'any 2003 i va començar a editar de manera regular al 2004. Des de llavors, el portal ha reforçat l'aposta per la informació de proximitat rigorosa i de qualitat, amb el valor afegit de la immediatesa, sense deixar de banda els serveis i seccions comercials. El gran canvi d'imatge, adaptabilitat als dispositius i el creixement constant a les xarxes socials, amb més de 30.000 usuaris entre Facebook, Twitter i Instagram, han acostat la web al públic interessat en Mataró i Maresme. .

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x