Construint ciutat, potenciant la comarca

El setmanari Capgròs va sortir al carrer l'abril del 1984 ara fa ja més de 35 anys, i des de llavors s'ha convertit en un dels primers gratuïts informatius de Catalunya. La revista, la primera de Catalunya en editar-se a tot color i íntegrament en català, compta amb una audiència de 101.000 lectors (segons el darrer Baròmetre de la Comunicació) i el mitjà preferit pels mataronins per informar-se, segons l'últim estudi de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Mataró. La seva tirada controlada per OJD – PGD audita més de 30.000 exemplars en més de 600 punts de distribució.

L'aposta per a la informació de proximitat, rigorosa i de qualitat, una imatge actual i acurada i la varietat de serveis comercials que inclou dins les seves pàgines han consolidat el setmanari com la premsa local de referència a Mataró. També es pot consultar el PDF a capgros.com

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x