Diari digital i portal de serveis

El portal Capgros.com compta amb una audiència de més de 55.000 usuaris únics (OJD Interactiva), fet que converteix aquest mitjà en un dels portals de referència a Catalunya. El digital, redactat per l’equip de periodistes de l’empresa Capgròs, va néixer l’any 2003 coincidint amb les eleccions municipals i es comença a editar de manera regular al 2004.

A través d’aquest portal, Capgròs ha reforçat la seva aposta per la informació de proximitat rigorosa i de qualitat amb el valor afegit de l’actualitat i la immediatesa, sense deixar de banda els serveis i seccions comercials. Capgros.com, que durant aquests anys ha canviat d’imatge per adaptar-se a les noves tendències de disseny i a les noves necessitats dels lectors, ha apostat en els darrers temps per potenciar la relació i la proximitat amb el públic, amb noves seccions de participació i nous canals a través de les xarxes socials Twitter i Facebook.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-ne l'ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l'ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.
Més informació x